Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Grenaa IF miniput-drenges fodboldskole blev en stor succes for fjerde år i træk

Søndag den 11. september afviklede GIF Fodbolds miniputdrenge-afdelingen for 4. år i træk en sjov og herlig fodboldskole-dag.
Initiativet kom fra en forælder, der sammen med trænerne har stået for planlægning og afvikling af arrangementet. Forældreopbakningen til dagen var virkelig stor.



Dagen startede kl. 09.30 med, at Kim (forælder) og Dennis (træner) bød drenge, forældre, bedsteforældre og søskende velkommen til en god og hyggelig dag.
Formålet med dagen var blandt andet, at voksne og børn skulle lære hinanden endnu bedre at kende via hygge og socialt samvær på tværs af alle miniput-holdene i GIF.
Forældrene havde i forvejen bidraget med lidt godt til ganen, og man kunne for 20 kr. spise og drikke hele dagen. Overskuddet gik til holdkassen. Drengene blev delt op i grupper, og fik overrakt årets overraskelse, som de alle klædte sig i.
Forinden fodboldskolen havde Kim (forælder), der var primus motor for fodboldskolen, været på opsøgende sponsorarbejde, og havde fået samlet sammen til en flot Hummel-træningsdragt, et Hummel-spillersæt med shorts, t-shirt, strømper. Og en flot sportstaske med splinternyt logo fra Djurslands Bank. Alt dette for kun 100 kr. pr. mand.
Det var nogle meget stolte GIF-drenge, som derpå lignede nogle halvprofessionelle fodboldspillere, der blot ventede på at blive opdaget af Superligaen!!!
I løbet af dagen øvede drengene sig i at lave forskellige fodbold finter og driblinger. Senere var forældrene med til fodboldgolf og en fodboldkamp mod børnene. Her blev der virkeligt givet hele armen, og lidt til i nærkampene. Det endte selvfølgelig med, at børnene vandt.
Dagen sluttede med med amerikansk lotter i, hvor overskuddet gik til drengenes holdkasse. Blandt præmierne var der gavekort på olieskift hos Havnens Auto, gavekort fra Jaco/SuperBest, Nelleman Auto, tøj og gavekort fra Cool og tasker og andet fra Djurslands Bank.
Alt i alt havde ca. 150 børn og voksne en rigtig sjov og hyggelig dag sammen med nogle dygtige og engagerede trænere, som gør et kæmpe stykke arbejde for at vores drenge skal udvikle sig både socialt og fodboldmæssigt i GIF. På hele afdelingens vegne vil jeg gerne takke de mange sponsorer for de mange gaver, og det flotte tøj til vores drenge i GIF. Tusind tak til Herluf
Bachmann Tømrer- og Snedkerfirma, Jaco/SuperBest, Nelleman Auto, Cool, Havnens Auto, Djurslands Bank og Sportsbutikken

Med venlig hilsen
Hanne B. Nielsen
Mor til en af de
glade GIF-drenge

Kilde: grenå bladet

charlotte


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam