Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

En flok Jyske Mestre fra Ã…strup/Hammelev

Herstående billede viser en flok Jyske Mestre fra Åstrup/Hammelev Fodbold. Lilleput Mesterrække-holdet fra Åstrup/Hammelev vandt nemlig den 5. november finalen om Jysk Mesterskab over Viby IF med 2-0. Mesterskabet kom i hus efter en spændende og medrivende kamp på Skæring Stadion.

Efter ordinær spilletid var stillingen 0-0, og selv om holdet havde haft en lille overvægt i spil og chancer, var det ikke uden nerver, at man gik i gang med 2 x 10 minutters ekstra spilletid.
Her slog holdet til med en imponerende fight og godt spil, og da drengene kort ind i omkampen kom på 1-0 var kampen reelt afgjort. Mange medrejsende tilskuere kunne hylde drengene, da de fik overrakt t-shirts, guldmedaljer og mesterskabsstatuette af JBU’s repræsentant på stedet.
En lang udendørssæson er dermed slut, og drengene er allerede godt i gang med indendørssæsonen og forberedelserne til en ny udendørssæson, hvor spillerne bliver delt og skal prøve kræfter med mange af de andre dygtige spillere i klubben. Samtlige spillere er opvokset i Åstrup/Hammelev Fodbold, og er dermed et produkt af det succesfulde ungdomsarbejde, der udføres i klubben.
Ud over det Jyske Mesterskab har holdet vundet Randers FC Cup, Kattegat Cup, Hinnerup Cup og deltaget med gode resultater til følge i Nørhalne Cup - med stærke hold fra Sverige og England og flere af Danmarks bedste lilleput hold. Drengene har i denne sæson spillet 49 kampe og kan blandt bryste sig af ikke at have tabt i de sidste 24 kampe i træk. Drengene trænes af Lars Fiehn, Søren Nielsen og Mogens Christensen. På billedet ses:
Bagerst fra venstre: Anders Jacobsen, Emil Bloch, Nicklas Eriksen, Kenneth Hougaard Pedersen, Mathias Johnsen, Casper Fiehn, Dennis Rasmussen og Jonathan Henig.
Forrest fra venstre: Tobias Nørregaard, Morten Bruun, Fabian Korsgaard, Sebastian Velling, Kristian Gertsen og Jesper Sørensen. Liggende forrest: Andreas Bang. Holdet sponseres af B. Cool Consult A/S.

Kilde: grenå bladet

charlotte


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam