Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Håndbold – Dame Ynglinge Division

Brabrand - GIF 35-23 (18-10)
Grenaa IF’s bedste Dame Ynglinge-hold var som ventet oppe mod overmagten, da holdet på udebane skulle møde Brabrand søndag i forrige weekend. GIF-pigerne scorede ganske vist kampens første mål til føringen 1-0, men herefter overtog Brabrand totalt kampen.


Blot seks minutter senere førte hjemmeholdet således med 6-1. Nogle små fejl i GIF’ernes angreb blev straffet nådesløst via nogle nemme Brabrand-mål på kontra. Først ved stillingen 10-4 begyndte hjemmeholdet at slappe lidt af, så GIF’erne ikke blev kørt helt over. Men Brabrand er også storfavorit til at rykke op i Dame Ynglinge Ligaen efter jul, så GIF’s forventninger til kampen var derefter.
– De var rigtig, rigtig gode. Det er helt uhørt, at vores målvogter Trine Pedersen kun har to deciderede redninger i en hel kamp, men deres skud var simpelthen af en kvalitet, så der ikke var ret meget at stille op overfor dem. Men vi fik heller ikke presset dem tilstrækkeligt i forsvaret, og så er det altså svært at stå på mål, når spillerne er af en sådan kaliber. De var klasser bedre end os, men det er heller ikke dem, vi skal måle os med, siger holdets træner Jan Mathiesen, der roser Edisa Halilovic for en god kamp. Holdets næste kamp er mod Kolding IF på hjemmebane den 20. november.
GIF’s målscorere mod Brabrand: Nicole Sørensen (7), Edisa Halilovic (6), Henriette Hansen (4), Mai Rytter Jensen (3), Mia Serwin (1) og Sascha Eriksen (1).

Kilde: grenå bladet

charlotte


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam