Tak til

05/05 2023

HÃ¥ndbold - 3. division damer

Hornbæk - GIF 16-21 (8-8)
Skuffelsen over nederlaget mod CIF på hjemmebane forrige søndag blev vasket væk, da GIF Håndbolds 3. divisions-damer søndag den 30. oktober tog til Hornbæk og besejrede hjemmeholdet med cifrene 21-16 - efter 8-8 ved pausen.

En super-koncentreret indsats i både forsvar og angreb gennem samfulde 60 minutter udløste den flotte sejr over en modstander, som inden GIF-kampen ellers kun havde sat ét point til. GIF’erne frygtede især Hornbæks venstre back, som normalt ligger og flækker en 9-10 mål ind pr. kamp. Taktikken lykkedes, idet hun i søndags kun lavede 4 mål, hvoraf de 2 var på straffekast.
– Vi brugte enorme kræfter på at stække netop hende, fordi vi vidste, at de ellers ikke rigtig havde så meget at byde på. Og så stod Charlotte Andersen en super-kamp bagved et heroisk kæmpende forsvar. Det var en fornøjelse at se som der blev kæmpet og fightet over hele linien, siger holdets træner, Erik Flak Jørgensen.
GIF’erne var også enige om at bruge lang tid i angrebet, og ikke lave forcerede afslutninger på Hornbæks anden nøglespiller - en tårnhøj målmand, der specielt er god ved skud fra fløjen. De to hold fulgtes pænt ad gennem hele 1. halvleg, og kampen er helt lige indtil 8. minutter inde i 2. halvleg. Her lykkedes det for GIF-forsvaret at få lukket af for Hornbæks indspil til stregen, og dermed var der lukket helt af. GIF rykkede fra 11-12 til 17-12, og dermed var kampen mere eller mindre afgjort. Hornbæk scorede kun 4 mål i resten af kampen, og en fortjent GIF-sejr blev kørt sikkert hjem.
GIF’s mest scorende spillere i kampen var: Sabine Knold (5), Hanne Vinther (4), Louise Gleerup (3), Sanne Serwin (3) og Annette Firgaard (3).
Holdets næste kamp er mod Mejrup/Hvam på søndag aften i Grenaa Idrætscenter.

Kilde: grenå bladet