Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Hele tre Stenvad-hold er rykket op

Med en sejr på 4-1 i lokalopgøret mod Nørager sluttede Stenvad Boldklubs 1. hold i fodbold i forrige weekend en flot sæson, som giver oprykning til serie 2. Forude venter kredskampe om det jyske mesterskab, idet Stenvad BK tilmed vandt deres række. Også andetholdet og damerne er rykket op.


Efter kun et år i Serie 3 fortsætter elevatoren dermed opad for det unge hold fra Stenvad BK, som allerede sidste weekend kunne juble over, at der var point nok på kontoen til en oprykning til Serie 2. Sidste kamp i år var lokalopgøret mod en anden af den nye nordkommunes fodboldglade landsbyer, Nørager.
Var man i tvivl om motivationen ville være på plads efter at oprykningen allerede var sikret, så blev man overbevist om det modsatte især i 2. halvleg, hvor der blev taget og givet fra begge sider, og hvor dommeren måtte have både rødt og gule kort op af baglommen.
Nørager havde overtaget i store dele af 1. halvleg og havde også de største chancer. Det blev dog kun til en enkelt scoring, da Søren Leth fangede Stenvads målmand Martin Høyer på det helt forkerte ben i det glatte målfelt. Samme Søren Leth kunne have bragt Nørager yderligere foran, da han både fik en friløber og siden headede bolden over et nærmest tomt mål på et godt indlæg af Kasper Eriksen.
Efter pausen øgede Stenvad presset på de gulblusede fra Nørager. Godt nok brændte Kasper Eriksen en friløber efter et kvarter, men øjeblikket efter var der kontant afregning i den modsatte ende af banen, hvor Casper Bertelsen med et flot hovedstød ned i hjørnet på et godt indlæg fra Michael Hald, bragte balance i stillingen.

Overlegen stil
Fem minutter senere kom Casper Bertelsen igen i begivenhedernes centrum, for han fik direkte rødt efter et håndgemæng med Nøragers Jørgen Sørensen.
Trods en mand i undertal kom Stenvad foran 2-1, da Nøragers målmand Rene Jespersen skød et udspark direkte i ryggen på Stenvads målsluger Søren Rasmussen og bolden trillede tilbage mod et tomt mål, hvor Michael Hald gav den det sidste skub over stregen.
Ti minutter før tid fik Stenvad en spiller udvist, og med 11 mand mod 9 satsede Nørager fremad banen. Men Stenvad viste klassen, og lukkede og slukkede kampen i de sidste minutter med to mål af topscorer Søren Rasmussen.

Tre oprykninger
Med kun et år i Serie 3 er det gået stærkt for Stenvads unge hold og træner Per Møller, Kolind.
– Vi høster i øjeblikket frugterne af et godt ungdomsarbejde, mener holdleder Keld Kristensen, som også har trænet mange af spillerne som ungdomsspillere.
Stenvad-holdet rummer mange unge spillere, og ingen over 26 år, så det er et hold med store udviklingsmuligheder. På dagen var der også plusser til de helt unge spillere Claus Koch Andersen og Martin Fiehn, som gjorde det godt på midtbane og venstrekant. Og oppe foran huserer Søren Rasmussen, en giftig herre med krudt i støvlerne, som er noteret for 38 mål i denne sæson.
– – Vi har opnået tre oprykninger i år. 1. holdet rykker op i Serie 2, 2. holdet op i Serie 4, og damerne op i Serie 1, siger Keld Kristensen, som varsler en jubelafslutningsfest i Stenvad, der blev afviklet i lørdags.
– – Stenvad Boldklub vandt deres kreds i Serie 3, og derfor kan spillerne se frem til at spille i Serie 2 til næste år. Det er bagerst fra venstre holdleder Keld Kristensen, Lasse Andersen, Thomas Slemming, Simon Nørgaard, Claus Caspersen, Søren Rasmussen, Steen Nielsen, Thomas Christensen, Martin Fiehn og træner Per Møller. Foran fra venstre Michael Hald, Casper Bertelsen, Jakob Sørensen, Erik Rasmussen, Martin Høyer, Kim Klausen, Claus Koch Andersen og Kasper Vilsgaard.

Kilde: grenå bladet/Af Martin Schultz

charlotte


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam