Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Håndbold – 3. division damer

Grenaa IF - CIF Ã…rhus 21-25 (12-14)
GIF Håndbolds 3. divisions-damer løb ind i sæsonens første hjemmebanenederlag mod CIF fra Århus søndag aften i forrige weekend i Grenaa Idrætscenter. Cirka 150 tilskuere overværede opgøret, som mere eller mindre blev afgjort, da CIF scorede fire mål i træk fra stillingen 19-18 i det 18. minut af 2. halvleg. Ellers havde de to hold fulgtes pænt ad frem til dette tidspunkt, omend det hele tiden var hjemmeholdet, der haltede bagefter rent målmæssigt.


Kun ved stillingen 2-1 i kampens indledende fase var GIF-damerne foran.
– Vi smed generelt for mange bolde væk, og brændte alt for mange chancer på deres målmand. Da de løber fra os i 2. halvleg er det ikke mindst fordi vi brænder flere 100% chancer. I perioder af kampen får vi heller ikke afvist dem godt nok i vores forsvar. Der manglede generelt lidt vildskab, og det skal vi til at have fundet frem igen. Stemningen til træning er god, og vi skal huske på, at vi startede sidste sæson pointmæssigt markant dårligere end vi har gjort i år, siger holdets træner Erik Flak Jørgensen.
Holdet havde inden søndagskampen mod Hornbæk 4 point ud af 8 mulige. Næste kamp er på hjemmebane mod Mejrup/Hvam på søndag i Grenaa Idrætscenter. Her venter der en hård kamp mod en lidt primitiv modstander, der spiller fysisk hårdt og ikke gør håndboldspillet sværere end det er.
– Det bliver næppe kønt. Det er nogle fysisk stærke spillere, der går til vaflerne, og det skal vi kunne matche hvis vi vil have point ud af den kamp, slutter Erik Flak.
GIF’s målscorere mod CIF: Hanne Vinther (5), Sabine Knold (5), Ina Outzen (4), Britta Hvid (2), Louise Gleerup (2) og Sanne Serwin (2).

Kilde: grenå bladet

charlotte


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam