Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Dame Ynglinge tabte i Kolding

GIF’s Dame Ynglinge Division sæsondebuterede mandag i sidste uge med et nederlag på udebane til Kolding IF. GIF tabte 29-24 (14-11). Ifølge træner Jan Mathiesen var der tale om en typisk sæsonåbning med mange tekniske fejl og generelt nervøst spil.

GIF fulgte pænt med KIF i første halvleg, men hjemmeholdet trak fra til sidst i halvlegen, og GIF formåede på intet tidspunkt i resten af kampen at lukke det hul, som opstod her. 13 minutter før tid førte KIF med 26-19 og kampen var reelt afgjort. GIF’erne kæmpede imidlertid ufortrødent videre, og vandt faktisk de sidste 13 minutter af kampen med cifrene 5-3. I stedet for en ordentlig »snitter« kunne holdet altså køre tilbage til Grenaa med et hæderligt nederlag i bagagen.
Målscorerne mod Kolding var som følger: Nicole Sørensen (7), Edisa Halilovic (5), Sara Jürgensen (4), Sascha Eriksen (2), Henriette Hansen (2), Sofie Lyder (2) og Mia Serwin (2).
Holdets næste kamp er på hjemmebane i Grenaa Idrætscenter den 23. oktober mod Kvik Esbjerg.

Kilde: grenå bladet

jimmi


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam