Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

GIF’s damer tabte til Overlund GF

Forrige søndags kamp mod Overlund GF på udebane blev ikke nogen succesoplevelse for GIF’s 3. divisionsdamer. Holdet tabte med cifrene 29-27 (13-14), og det var en flok indebrændte spillere, der vendte snuden hjem mod Grenaa efter kampen.

Ikke mindst fordi holdet i 2. halvleg havde flere chancer for at lukke kampen. GIF var foran både 18-14 og 20-17, men brændte i den fase af kampe flere friløbere, hvilket skulle vise sig at blive kostbart. De fysisk stærke Overlund-spillere fik kontakt igen, og endte til sidst med at hive sejren hjem for næsen af en flot skuffede Grenaa-spillere.
– Vi blev ganske bange for at vinde. Vi producerede mega-chancer, som folk bare ikke turde køre igennem på. I afgørende faser af kampen får vi heller ikke sluppet bolden hurtigt nok, så de store Overlund-spillere når ind og tackle på os. Det havde vi snakket om før kampen, men vi kunne åbenbart ikke helt holde den taktik 100%. Havde vi gjort det, så havde vi også vundet kampen, siger træneren Erik Flak Jørgensen. Holdets næste kamp er på hjemmebane mod Århus-holdet CIF den 23. oktober.
Målscorerne mod Overlund var som følger: Hanne Vinther (6), Louise Gleerup (5), Ina Outzen (4), Sabine Knold (3), Birthe Jensen (2), Sanne Serwin (1), Annette Firgaard (1) og Karina Skaarup (1).

Kilde: grenå bladet

jimmi


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam