Soenderhaldportalen.dk

Tak til

05/05 2023

Fodbold – Danmarksserien herrer GIF-Frederikshavn 2-0 (2-0)

Grenaa IF Fodbolds Danmarksserie-herrer rider virklig på en bølge for tiden. I lørdags blev Frederikshavn besejret med 2-0 på Grenaa Stadion. Der var tale om den tredje sejr på stribe - eller den fjerde ud af fem kampe, hvoraf den ikke-vundne var et flot uafgjort resultat på udebane mod topholdet Skive.

Frederikshavn skulle forsøge at pille ved GIF’s status som ubesejret på Grenaa Stadion i denne sæson, men dette »attentatforsøg« led en krank skæbne allerede i 1. halvleg, hvor begge GIF-scoringerne faldt. Først scorede Joakim Gotfred på oplæg fra Jimmi Sørensen, hvorefter sidstnævnt få minutter derefter pressede Frederikshavn-spilleren Michael Nielsen til at lave selvmål.
Jimmi Sørensen blev da også efter kampen kåret som GIF’ernes »Man of the match«.
GIF kravler med den flotte pointhøst længere og længere op i rækken, og holdet kan efterhånden begynde at skimte oprykningspladserne, der ikke er mere end en 4-5 point væk, som stillingen er nu.

Kilde: grenå bladet