Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Grenaa Cup’en er ramt af Maze-feber!

Grenaa Bladet: BTK Grenaa’s årlige bordtennis-stævne, Grenaa Cup, er ramt af Maze-feber. Antallet af deltagere er således større end det plejer at være, og ifølge BTK Grenaa det største i fem år.

Stævnet afvikles i den kommende weekend den 6.-7. november i Grenaa Idrætscenter, hvor søndagen er den rigtige stævnedag.

Men mange deltagere kommer allerede om lørdagen. Faktisk så mange, at det er begyndt at knibe med at få plads til dem allesammen på Søndre Skole, som er stævnets traditionelle overnatningssted for de tilrejsende bordtennisspillere, der kommer fra 21 forskellige klubber.

BTK Grenaa forventer 100 personer til overnatning på Søndre Skole, hvor niveauet sidste år lå på 65 personer. I det hele taget oplever bordtennissporten et sandt boom i øjeblikket, og det kan man også mærke i BTK Grenaa, hvor det specielt myldrer med ungdomsspillere.

Vi har fået utroligt mange ungdomsspillere det seneste års tid, og der ingen tvivl om, at det har en hel del med Michael Maze at gøre. Hans OL-bronze i double sammen med Finn Tugwell har bestemt ikke gjort interessen mindre, og vi har lige nu en 50-55 ungdomsspillere.

Det er ihvertfald 25 flere end samme tidspunkt sidste år, og går vi to sæsoner tilbage, så er der tale om en nettotilgang på en 30-35 spillere. Det er ret voldsomt, siger Jens Christian Andersen fra BTK Grenaa.

Det er de yngste bordtennisspillere, der er flest af, og tilgangen har betydet, at man har måttet dele ungdomsafdelingen op i hold, og udvide med en enkelt træningsdag, så der nu trænes bordtennis både mandage, tirsdage og torsdage i festsalen på Grenaa Søndre Skole, hvor klubben har fast tilholdssted - inklusive eget klublokale.

Stævnet i den kommende weekend afvikles på 36 borde i Grenaa Idrætscenters to haller. 340 singler, 80 doublepar og 42 hold - det er ensbetydende med en hel del kampe.

Og faktisk er der flere end de her nævnte, idet bordtennisklubben i Odder er blevet eftertilmeldt til stævnet, hvor BTK Grenaa’s sjællandske venskabsklub, Fårevejle BTK, naturligvis også dukker op.
BTK Grenaa garanterer, at der vil blive spillet masser af flot bordtennis i Grenaa Idrætscenter på søndag den 7. november, og inviterer på den baggrund alle interesserede til at kigge indenfor. Det er ganske gratis.

Kilde: Grenaa Bladet

//


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam