Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Der gror aldrig mos på en oldboys

FODBOLD - Stenvad Boldklubs oldboysspillere har stolte traditioner at forsvare hver år, men spillerne er gamle nok til at klare det mentale pres.

Senest blev det til en flot guldmedalje ved landsmesterskaberne DGI regi. der blev afviklet i Løgumkloster, i øvrigt for andet år i træk. Sidste år vandt Stenvad også mesterskabet, hvor det var Næstved, som var vært.

Efter fire indledende kampe og deraf følgende slitage på de gamle kroppe og ben blev guldet hevet hjem, da holdet først spillede uafgjort 2 - 2 mod Ikast fra det gamle Hammerum Amt og derefter vandt 2 - 1 over Ribe Amt. Ikast havde flere gamle divisionsspillere på holdet, så det sætter præstation i relief.

Lokale fodboldkendere vil nikke genkendende til flere af de navne, som udgør guldholdet. Flere af dem var med i klubbens guldalder i serie 1, hvor der jævnligt vankede klø til klubberne fra Randers og Århus, når de kom til den lille, intime bane i Stenvad.

Klubbens nuværende og meget talentfulde førstehold i serie 4 ser nu ud til at kunne føre arven videre. Meget skal gå galt, hvis ikke der skal spilles serie 3 fodbold næste år på Stenvad Stadion, hvor det er den nuværende KPI træner, Per Møller Laursen, som overtager cheftrænerposten.

Skrevet af Lars Norman Thomsen

Kilde: Lokalavisen Midtdjurs-Nørre Djurs d. 28. september

/


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam