Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

KC slog Marienhoffskolen

FODBOLD - Sidste uges lokale prestigeopgør i 4. runde

af Ekstra Bladets skolefodboldturnering på Ryomgård Stadion blev fortjent vundet med 3 - 1 af Kolind Centralskole.
Det hører naturligvis med i billedet, at Kolind Centralskoles spillere for manges vedkommende er et år ældre end Marienhoffskolens ditto, fordi Kolind Centralskole (KC) er samlingssted for 10. årgang i kommunen.
De to holds spillere kender hinanden fra mange indbyrdes træningstimer og kampe i primært IFM, hvor hovedparten har været med i samme trup i 5-6 år.
I opgøret på Ryomgård Stadion stod der 0 - 0 ved pausen, inden KC satte tingene på plads i anden halvleg med 3 mål af henholdsvis Peter Jæger Johansen, Martin Juhl Madsen og Jonathan "Jay Kid" Andreassen. U-17 landsholdsspiller Dennis Høegh reducerede i overtiden for Marienhoffskolen.
Hos vinderne blev der uddelt fidusbamse til den teknisk og taktisk dygtige Martin Juhl Madsen, medens angriber Mads Qvist, der i år har forladt IFM til fordel for mesterrækkefodbold i Aastrup/Hammelev, modtog bamsen hos taberne.
KC skal i 5. runde møde 10. klassescenter Djursland fra Grenå. Grundstammen på KC's hold er spillere fra Randers FC's juniorligahold og IFM's bedste juniorhold.

Kilde: Lokalavisen Midtdjurs-Nørre Djurs

norma


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam