Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Djurslands Bank og AGF’s Fodboldtalentskole på Djursland har indledt et aktivt samarbejde

grenna bladet: Djurslands Bank går sammen med Centrum Turist ind som sponsorer og samarbejdspartnere for AGF’s Fodboldtalentskole på Djursland.



På billedet ses (fra venstre) projektleder Troels Gade Nielsen, AGF's Fodboldtalentskole, underdirektør Lars Møller Kristensen, Djurslands Bank A/S, og direktør Frank Heskjær AGF Kontraktfodbold A/S.
AGF’s Fodboldtalentskole på Djursland er det første af i alt 3-4 talentskoler, der ønskes etableret omkring Århus. Ideerne bag talentskolerne blev præsenteret overfor lederne af de lokale fodboldklubber på et pressemøde forrige fredag i Djurslands Bank i Grenaa.

På pressemødet orienterede direktør Frank Heskjær, AGF Kontraktfodbold, og projektleder Troels Gade Nielsen, AGF’s Fodboldtalentskole, om de fordele et godt samarbejde om talentudviklingen kan få for både de lokale klubber og AGF.

Underdirektør Lars Møller Kristensen, Djurslands Bank, udtrykker stor tilfredshed med sponsor-aftalen, der bærer overskriften samarbejde og synergi. Lars Møller Kristensen udtaler:
– Det er helt naturligt, at vi som lokalbank på Djursland og i Århus aktivt støtter initiativer og tiltag som bidrager positivt til en yderligere udvikling i begge geografiske områder. Djurslands Bank støtter i forvejen den brede idræt i klubberne på Djurs–
land, og ser helt klart AGF’s Fodboldtalentskole som en yderligere støtte og udvikling til alle de lokale klubber, siger han.

Lars Møller Kristensen ser synergien for de lokale klubber og AGF’s Fodboldtalent–
skole ved at samarbejdet har 3 vindere:

1. De unge fodboldtalenter på Djursland, der får mere fokus og bedre muligheder for at udvikle deres talenter.

2. De lokale klubber, fordi der i aftalen med AGF’s Fodboldtalentskole indgår en række tilbud og fordele, som eksempelvis træningsinspiration, sponsorpleje og mulighed for sommerkampe mod AGF’s superligahold

3. AGF, som naturligvis får forbedret rekrutteringsgrundlaget til fremtidens superligahold og mere struktur på talentudviklingen.

Martin Jørgensen
bakker også op

Centrum Turist var på pressemødet repræsenteret ved direktør Morten Jørgensen, der kunne meddele, at opbakningen til Fodboldtalentskolen også var på plads fra både Martin og Mads Jørgensen - hans nok så kendte fodboldsønner, hvor Martin jo som bekendt spiller som professionel i Italien på 8. år (er lige skiftet fra Udinese til Fiorentina), mens lillebror Mads er fuldtidsprof i Stabæk i Norge. Begge har en fortid som AGF’ere.

For at medvirke til synliggørelsen af Fodboldtalentskolens gode samarbejdsrelationer med de lokale klubber, har Djurslands Bank købt 2.000 billetter til 2 udvalgte superligakampe på Århus Stadion.
Billetterne skal gå til børn og unge i de lokale klubber, som deltager i talentsamarbejdet på Djursland.

Djurslands Bank og AGF’s Fodboldtalentskole på DJursland har indledt et aktivt samarbejde, som for nylig blev præsenteret på et pressemøde i Djurslands Banks hovedafdeling i Grenaa.

Kilde: grenaa bladet

//


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam