Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

43.000 OK-kroner til Østdjurs Håndbold

grenaa bladet: En check på 43.000 kroner til Østdjurs Håndbold - det er ikke så ringe endda! Checken blev for nylig overrakt til disse håndbold-piger fra Østdjurs Håndbold af indehaveren af OK-tanken i Trustrup, Thomas Larsen.



De mange, dejlige kroner til foreningsarbejdet kommer fra salget af OK Benzin-kort til bilister i området, og hver gang de så har tanket benzin på OK-tanken, så er der røget et øre-beløb pr. liter ind på en konto, hvorpå der står »Østdjurs Håndbold«.
Ved status-opgørelsen på denne konto stod der altså det enormt flotte beløb på 43.000 kroner, som formanden for TÅIF og Østdjurs Håndbold, Karl Aage Nielsen, selvsagt er mere end tilfreds med at kunne putte i foreningskassen.

– Det er et fantastisk beløb, og det vidner virkelig om det lokale sammenhold, som vi kan mønstre herude i Trustrup-området. Jeg er dybt imponeret over opbakningen, og der skal lyde en stor tak til alle, der har tegnet et sådant OK-Benzin-kort med henblik på at støtte vores foreningsarbejde. Vi er dybt taknemmelige, siger Karl Aage Nielsen.

Kilde: grenaa bladet

//


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam