Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

En guld og to sølv til

grenaa bladet: Lørdag den 11. september havde Grenaa Karateskole to junior- og to senior-kæmpere til stævne i Viborg.
Grenaa-kæmperne klarede sig godt og fik således en guldmedalje og to sølvmedaljer med hjem.



Fra venstre mod højre ses Pia M. Jensen, Kristian Thomsen og Adnan Nuspahic. Kathrine A. Nielsen mangler.
Pia M. Jensen vandt guld i klassen for –60 kg senior kvinder, og Adnan Nuspahic vandt sølv i senior herreklassen for +80 kg. Adnan Nuspahic´s præstation var ekstra imponerende set i lyset af at han kun har trænet karate i halvandet år, og den eneste der kunne slå ham var en meget erfaren sortbælte-indehaver fra Hadsund.

Junior-kæmperen Kathrine A. Nielsen vandt sølv i pigeklassen. Hun måtte desværre se sig slået i en meget flot kæmpet og intens finalekamp.

Kristian Thomsen, der ligeledes er junior, måtte nøjes med en fjerdeplads, da han tabte kampen om tredjepladsen med mindst mulig margin, et point.

Ved stævnet i Viborg blev der kæmpet efter letkontaktregler. I letkontakt karate må man ikke skade modstanderen. Det vil sige at man markerer slag og spark mod kroppen og hovedet. Man kan så få et, to eller tre point alt efter den tekniske sværhedsgrad. Kampene kæmpes i henholdsvis tre minutter for senior herrer og to minutter for senior kvinder og juniorer, eller indtil en af modstanderne har otte points forspring.

Stævnet i Viborg fungerede som optakt til Dansk Arbejde og Idrætsforbunds senior landsholdstur til Tyskland i oktober måned, som Pia M. Jensen og Adnan Nuspahic er udtaget til.

Grenaa Karateskole optager i september måned nye medlemmer. Træningen foregår i drengenes gymnastiksal på Søndre Skole tirsdag og fredag fra 17.00 – 18.00 for børn og 18.00 – 19.30 for voksne.

Kilde: grenaa bladet

//


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam