Tak til

05/05 2023

Ung kører kom frem i klassementet

DJURSLAND – Den unge motorkører Bjørn Smedegaard Laursen rykkede tre pladser frem til en samlet 9. plads ved weekendens løb på Ring Djursland.

Bjørn Smedegaard Laursen fra Tøstrup satsede hårdt på at rykke et godt stykke op i klassementet i den skrappe Renault Clio-klasse ved weekendens motorstævne på Ring Djursland.
En sikker 2. plads i det første løb gav løfter om den lovede fremgang. Men en uheldig dommerfejl i søndagens andet løb ødelagde en del af det gode humør, da Bjørn Smedegaard Laursen blev idømt en meget diskutabel ”stop and go” straf for en påstået ureglementeret overhaling. Han lå på en 3. plads kort før mål, da han skulle udstå straffen og køre i pit, standse og så køre igen. En manøvre, som nemt koster køreren omkring 20 sekunder.
Derfor blev 3. pladsen til en lidt ærgerlig 9. plads i det andet løb. I det samlede klassement rykkede Bjørn Smedegaard Laursen dog op fra en 12. til en 9. plads.
Næste afdeling i Renault Clio-klassen køres 4. og 5. september ved Grand Prix-stævnet på JyllandsRingen.