Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Tilmeldingsfrist udløbet – men det er stadig muligt at deltage i Grenaa Marathon 2004!

grenaa bladet: Tilmeldingsfristen for deltagelse i Grenaa’s første marathon-løb nogensinde - lørdag den 21. august med start og mål på Torvet i Grenaa - udløb officielt den 15. juni. Men det er ikke ensbetydende med, at løbet er kørt - om man så må sige - hvis man som ikke-tilmeldt kunne tænke sig at deltage i Grenaa Marathon 2004.

Det oplyser arrangørerne bag arrangementet, Junior Chamber Djursland og Grenaa Motionsløbeklub.
Faktisk kan man tilmelde sig løbet helt op til en time før det skydes i gang. Det er blot blevet lidt dyrere at tilmelde sig løbet her efter tilmeldingsfristen egentligt er udløbet. Således koster det nu 250 kroner at løbe en halv-marathon, mens man må slippe 350 kroner, hvis man vil forsøge sig på samfulde 42 km. I begge tilfælde er prisen steget med 50 kroner.

Pengene skal fortsat indbetales på konto 7320 109326-4 i Djurslands Bank. Ved tilmelding/betaling skal man huske at opgive sit fulde navn, adresse, alder, køn, om man vil løbe 21 km. eller 42 km. og ens trøjestørrelse. Man får nemlig en T-shirt som løbsdeltager. Efter den 1. august kan løbsarrangørerne dog ikke garantere for, at man har den rigtige trøjestørrelse.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Keld Moldt Baskjær (tlf. 8632 3483 - humlevej31@stofanet.dk). Løbet har også sin egen hjemmeside - www.grenaamarathon.dk - der er opgraderet med de seneste nyheder.
Keld Moldt Baskjær kan her efter den oprindelige tilmeldingsfrist oplyse, at cirka 140 løbere har tilmeldt sig løbet - heraf langt de fleste på halvmarathon-distancen. Kun 25-30 løbere har mod på at løbe samfulde 42 km. - indtil videre.

Succes-kriteriet for løbet har hele tiden været at nå et deltager-antal på de 200, og det håber man på at kunne nå via offentliggørelse af den nye tilmeldingsfrist, der altså gør tilmelding mulig helt frem til en time før løbsstarten.

Keld Baskjær kan endvidere oplyse, at der kommer løbere fra hele landet, så der er ikke kun tale om, at løbet har fået lokal opmærksomhed.
– Der er tilmeldinger fra byer som Viborg, Hals, Vanløse og Århus med flere, og det er vi naturligvis glade for, siger Keld Moldt Baskjær, der udover flere løbere også håber at kunne score nogle flere frivillige til at hjælpe med at afvikle marathon-løbet, der organisatorisk og praktisk er en ret så stor mundfuld at give sig i kast med.

Kilde: //

grenaa bladet


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam