Tak til
 






  
05/05 2023

Viking Pindstrup øjner chancen

FODBOLD – Med sejre i de to sidste kampe i foråret kan Viking Pindstrup stadig nå at forny opholdet i serie IV, men det kræver optimal planlægning og generelt bedre fysisk form før efterårsturneringen begynder. IFM skal vinde mindst syv af efterårets kampe for at blive i serie IV.



Viking Pindstrup havde tre dage inden sidste uges torsdagskamp mod lokalrivalerne fra IFM besejret Grenaa FC med 3 – 2 efter en god præstation.
Til torsdagens lokalopgør måtte holdet stille op uden to af de faste støtter, Steffen Overfeldt og Jacob Busch, mod et IFM-hold, der mødte frem med en besætning, hvor mange primært hygger sig på old boys niveau, med den spillende fodboldformand Kalle Jensen, som nærmer sig de 50 år, i spidsen. Kun få af de spillere, som holdet benyttede i denne kamp, vender træningsbanen i ugens løb. Det så ærlig talt heller ikke ud til, at Pindstrup spillerne havde været på træningsbanen længe. Den fysiske form var ikke prangende, og derfor magtede det noget yngre hjemmehold ikke at løbe de ældre modstandere ned. Dertil var tempoet for lavt.

Ingen stor kamp
Nogen stor kamp blev lokalopgøret aldrig. Ingen af holdene stod – for at sige det mildt særlig kompakt på banen – og derfor var der masser af frie rum at løbe og spille i. Som kampen skred frem blev spillerne trætte, og på begge hold var der langt fra bagerste sweeper til forreste angriber.
IFM kom foran efter et kvarters spil, da Pindstrups Kim Rasmussen i en upresset situation kiksede en tæmning i eget felt. Bolden blev i stedet stoppet med armen, og dommer Carsten Mikkelsen dømte straffespark, som Niels Christian Jakobsen omsatte i mål. Kort efter udlignede Peter Rene Laursen for hjemmeholdet, da den dygtige boldspiller Uffe Bach Jacobsen smart spillede ham fri til scoring. IFM appellerede kraftigt for offside i situationen, men dommerens fløjte forblev tavs.
Inden den halve time bragte anfører Michael Kruse Rasmussen hjemmeholdet foran 2 – 1, da han efter et en hjørnesparkssituation steg til vejrs og pandede et indlæg fra Peter Rene Laursen i mål.
I anden halvleg skiftede Pindstrup den i hast hidkaldte veteran Danny ”Damsy” Kjær på banen, men han kom aldrig rigtigt på skudhold. Det gjorde i stedet Kalle Jensen for udeholdet. Han drev fuldstændig gæk med Kasper Ilsø Babis og Tom Bæk Petersen, der busede på den snu fodboldformand og glemte alt om korrekt forsvarsstilling. Et par skudfinter og et velplaceret skud fra superveteranen, og så stod der 2 – 2.
Hans formandskollega, Claus-Jørgen Busk, Pindstrup, i Randers FC outfit, blev mere og mere fortvivlet og meget hvid i ansigtet. En sejr var et must, hvis hans hold skulle have noget at spille for i efteråret. Næsen kom i sky og der kom smil på læberne senere hos den inkarnerede Randers FC tilhænger.

Driblekongerne
Egentlig burde kampen været sluttet her, for ingen af de to mandskaber havde meget mere i posen. Der blev driblet og driblet og driblet på begge hold, indtil bolden blev erobret, og en ny mand kunne påbegynde disciplinen ”drible sig selv ihjel”.
Fem minutter før tid blev kampen afgjort, da IFM’s Henrik Kristiansen helt unødvendigt fældede Pindstrups højre kantspiller Heine Mønster i det kriminelle felt med en glidende tackling bagfra. Den uheldige IFM’er kunne blot have skærmet Mønster ud over baglinien.
Peter Rene Laursen tog ansvaret og hamrede kuglen i nettet til stor tilfredshed for det lokale hjemmepublikum i Sydkurven.
IFM ligger på sidstepladsen med kun fire point efter foråret. Pindstrup er nået op på ni og har en realistisk chance for at forblive i serie IV, men det kræver et hårdt og dedikeret arbejde på træningsbanen af både spillere og trænere, inden efteråret går i gang.
En enkelt spiller på banen viste udviklingspotentiale, nemlig hjemmeholdets unge Rene Jeppesen, der gjorde det rigtig godt i venstre forsvarsside.

Skrevet af Lars Norman Thomsen i Lokalavisen Midtdjurs-Nørre Djurs d. 14. juni

Michael Kruse Rasmussen med tilnavnet “Fjolle” lavede et flot mål i lokalopgøret. I denne uge styrer han, der er guitarist i fritiden, “det kontinuerlige ur” ved sommerfestfodbolden på fredag i Pindstrup.

Kilde: Lokalavisen Midtdjurs-Nørre Djurs

Rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam