Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Dennis Høegh på jysk U-15 hold

FODBOLD - Den tidligere IF Midtdjurs spiller er udtaget til Unionsstævnet på Idrætsskolen i Vejle.


Dennis Høegh, Ryomgård, der er årgang 89, spiller nu på AGF's hold i Juniorligaen. Tidligere på året skrev han en såkaldt ungdomskontrakt med AGF.
Den talentfulde spiller, der skiftede til AGF, da han var andetårs lilleput, kommer i selskab med lokalunionernes største U 15- og U 16-talenter på herresiden i Vejle, hvor stævnet spilles i dagene 19.-23. juni.
Stævnet i Vejle er et udstillingsvindue, hvor agenter, danske og udenlandske, fra både store danske og udenlandske klubber, møder op for at spotte niveauet og den enkelte spiller. For mange danske spillere har stævnet været første virkelige styrkeprøve for en videre karriere på topplan. Fodboldinteresserede vil kunne huske TV-programmet "Talenterne", som meget overbevisende fortalte om de mekanismer, der gør sig gældende, når unge danske fodboldspillere skal til at opføre sig som små voksne mænd.
JBU blev i 2003 vinder af U 15-stævnet, mens det jyske U 16-hold sluttede på andenpladsen.
Trænere for det jyske hold er Ole Keldorf, lærer på Idrætshøjskolen i Aarhus og leder af skolens sportsakademi, hvor man forsøger at koble fodbold og Grundtvig, og Erik Broch Petersen, tidligere mangeårig divisionsspiller i Esbjerg.

Skrevet af Lars Norman Thomsen i Lokalavisen Midtdjurs-Nørre Djurs d. 14. juni

Kilde: Lokalavisen Midtdjurs-Nørre Djurs

Rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam