Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Lokalt bundopgør i serie 4

FODBOLD - Torsdag aften spiller Viking Pindstrup og IFM på Pindstrup Stadion. Begge hold har haft et yderst pointfattigt forår.


Hjemmeholdet Viking Pindstrup har kun samlet sølle tre point og en målscore på 10 - 27 i ni kampe, medens IFM har gjort det lidt bedre med fire point og en målscore på 11 - 39 for ti kampe. Pindstrups situation kan dog være forbedret en smule, idet holdet mandag aften - efter redaktionens slutning - mødte Grenaa FC på hjemmebane i en udsat kamp.

Lokalopgøret har derfor andre perspektiver end lige den indbyrdes prestige. Taberen af kampen vil så absolut "oversomre" på den kedelige og lidet attråværdige bundplads i serie IV. Herfra er der et pænt stykke op til nedrykningsstregen.

Hjemmeholdet tabt senest til Mørke IF med 5 - 1 på udebane, medens IFM tabte knebent til et andet bundhold, TRIF, på hjemmebane med 1 - 2 (læs andetsteds).
Viking Pindstrup måtte i kampen mod Mørke ty til at placere markspilleren Michael Albert Schmidt i målet. Holdet har i de hidtil spillede kampe benyttet hele fire forskellige målmænd. Heraf har de to måtte holde ufrivillig pause på grund af røde kort.

Skrevet af Lars Norman Thomsen i Lokalavisen Midtdjurs-Nørre Djurs d. 8. juni

Kilde: Lokalavisen Midtdjurs-Nørre Djurs

Rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam