Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Fokus på krocket

Grenaa Bladet:
Grenaa F. C.’s krocket-afdeling har modtaget 1200 kroner fra Tuborgfondet til PR-materiale med videre. F. C. har i den forbindelse også fået støtte fra RGI.


Der spilles krocket i afdelingen hver mandag kl. 10.00 og kl. 18.30 ved Grenaa Idrætscenter. Der har indtil videre været en 29-30 personer, der har prøvet spillet, og lige nu er man en 8-10 stykker, som hænger ved. F. C. har udstyr til tre krocket-baner. Afdelingens instruktør er villig til at tage ud til andre foreninger og andre, som kunne være interesserede i at høre om og prøve spillet.

Djursland er med andre ord et af de steder i landet, hvor man kan prøve sine evner udi krocket-spillet. Og det skal i den forbindelse nævnes, at udstyret på ingen måde kan sammenlignes med det udstyr, som mange kender fra have-krocket. Spillet breder sig langsomt, men sikkert ud over det ganske land. I eksempelvis Vestjylland kan man opleve store stævner med over et par hundrede deltagere. Yderligere oplysninger kan fåes hos enten Svend Jensen eller Poul Nielsen.

Kilde: Grenaa Bladet

//


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam