Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Fornem julegave til GIF Gymnastik

Intetanende mødte gymnasterne i GIF Gymnastik op til den sidste træningsaften inden jul. Det de troede skulle være en aften med en lille smule gymnastik og herefter julehygge, ændrede sig næsten før de fik begyndt.


En nisse kom på besøg og med sig havde den tre vogne med sløjfer og det hele; det varede kun få sekunder før alle begyndte at hoppe og danse.
Indholdet på de tre vogne viste sig at være den meget længe ønskede fiberbane, som alle havde sukket efter. De kendte den fra konkurrencer, hvor det i dag er et krav at den bruges.
Nu kom der gang i alle, og selvom ingen havde prøvet det før, gik der ikke lang tid før banen var klar og så mange der nu kunne være på banen, hoppede og dansede rundt.
Senere, da de næsten 40 gymnaster skulle deles i hold på forskellige baner, kunne de næsten ikke vente til det blev deres tur på den nye fiberbane.
Julehygge blev der ikke meget af den aften, men trætte gymnaster med ømme muskler, dem var der mange af efter en aften hvor gymnasterne kunne slutte af inden jul med den bedste julegave de nogensinde havde fået.
Nu glæder de sig til opstarten efter jul. En helt ny fiberbane kombineret med den næsten nye springgrav, giver gymnasterne de samme betingelser som andre foreninger.
På den sidste træningsaften før jul fik gymnasterne i GIF Gymnastik opfyldt deres hedeste julegave-ønske: En helt ny fiberbane.

Kilde: grenå bladet

charlotte


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam