Tak til
 


  
04/07 2019

Træskibssejlads fra Ebeltoft torsdag d. 4/7 kl. 15.30-16.30 + kl. 17-18 + kl. 19-20

Veteranskibet Skødshoved stævner ud på vigen som for 100 år siden. Sejl med Danmarks sidste parketskib - få kig til søkøbstad, sandhage, fuglereservat og Mols Bjerge. Guidet tur. Gode fotomuligheder. Det historiske veteranskib Skødshoved er ladet med en særlig stemning af hygge, historie, havvand, tjære og gammelt træværk, når det stævner ud på vigen. Du kan stå ved rælingen og fotografere, eller du kan sætte dig på lukafets tag og mærke vandets krusninger, dufte havet, tage udsigten ind og nyde livet. Du kan købe øl og vand på skibet - og nyde en stille stund. Der er en nationalparkguide om bord på skibet, der fortæller om, hvad I ser og kan opleve i nationalparken. - Entré: 100 kr. for voksne og børn fra 15 år. 50 kr. for børn fra 0 til 14 år.


Ombord på Veteranskibet Skødshoved.
Det er sjældent at få mulighed for at opleve, hvordan det var at sejle med de gamle paketskibe, der i slutningen af 1800-tallet og starten af 1900- tallet var den allervigtigste transportform i området.
Dengang var veje og køretøjer ikke som nu, så gods, post og mennesker blev transporteret på den maritime landevej. I Aarhusbugten sejlede Skødshoved i fast rutefart mellem Ebeltoft og Aarhus med stop ved de mange anløbsbroer, der er på ruten.
Skødshoved har således besejlet Aarhusbugten i mere end 100 år - og er Danmarks allersidste paketskib.

Husk varmt tøj - det kan være overraskende køligt på havet.

Klik her for booking:
www.nationalparkoutdoor.dk

Skødshoved afgår hér fra:
Fiskerihavnen i Ebeltoft
Stockflethsvej
8400 Ebeltoft

Kilde: Nationalpark Mols Bjerge.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam