Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Norddjurs Kirkestafet 2017 går til Holbæk Kirke onsdag d. 21/6 kl. 19-20.30

Kirkestafet 2017 i Norddjurs indbyder til at være turist i nabokirkerne. For 2. år i træk sender menighedsrådene i Vester Alling, Auning, Gjesing, Vivild, Vejlby, Nørager, Fausing, Rougsø Nord og Ørsted en Kirkestafet af sted. Benyt denne chance og brug én eller flere sommeraftener på at udforske de mange spændende kirker i området. Vores kirker emmer af historie og kultur, og der er nok at se på både ude og inde. Så kom og hør om kirkernes rolle i lokalsamfundet og om noget af det arbejde, der udføres i dagligdagen. De fire kirker, der åbner dørene i år er Vivild, Holbæk, Gjesing og Estruplund. Arrangementerne begynder kl. 19.00, og det er helt op til den enkelte kirke at planlægge forløbet - dog vil der altid være en rundvisning og afslutningsvis en lille forfriskning. - Det er gratis at deltage, der er ingen tilmelding, og alle er velkomne.


Randers Kammerorkester.
I år startede Kirkestafetten onsdag den 7. juni, hvor Vivild Kirke åbnede dørene. Stafetten fortsætter onsdag den 21. juni kl. 19.00, hvor det er Holbæk Kirke, der indbyder. Derefter følger onsdag den 9. august kl. 19.00, hvor Gjesing Kirke slår dørene op, og onsdag den 23. august kl. 19.00 afsluttes sommerens besøg i Estruplund Kirke.

Mød op og få en god oplevelse af ca. halvanden times varighed. Kirkebil kan rekvireres i det sogn, du tilhører. Kirkestafetten sendes videre i 2018 til mindst fire andre kirker i området. Vel mødt. De indbydende menighedsråd sender en varm sommerhilsen til alle.

Det er hér dét sker:
Holbæk Kirke
Holbækvej 17
Holbæk pr.
8950 Ørsted

Kilde: Holbæk Kirke.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam