Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Koncert med Bjarke Mogensen på accordeon og Josefine Opsahl på cello ved Sostrup Slot lørdag d. 23/7 kl. 20-21

Kom med til en sand musikalsk festaften når Bjarke Mogensen og Josefine Opsahl holder koncert i den smukke Maria Hjerte Kirke. Den legendariske russiske cellist Mtislav Rostopovich skrev i sine erindringer, at hvis man vil opdage alle nuancerne i celloens muligheder, skal man ikke akkompagneres af et klaver, men af et accordeon. - Entré: 75 kr.


Josefine Opsahl og Bjarke Mogensen.
Bjarke Mogensen´s og Josefine Opsahl´s musikalske udtryk bevæger sig i instrumental musik, som udforsker og søger nye grænser for deres instrumenters klanglige muligheder. Elementer fra komplekse nedskrevne partiture efterfulgt af improviserede forløb er helt naturlige følgesvende i de to musikeres optræden. Selvom de to instrumenter historisk og kulturelt umiddelbart fremstÃ¥r fjernt fra hinanden, er det slÃ¥ende, hvor godt de klangligt smelter sammen.

Koncerten i den tidligere klosterkirke byder på toner af tangopionéren Astor Piazzolla, de Italienske barok-mestre Domenico Scarlatti og Antonio Vivaldi samt helt nye kompositioner fra Danmark og Baltikum til nye toner skrevet af de to musikere.

Benyt også muligheden til at besøge Restaurant Sostrup Slot, hvor du kan nyde en middag inden koncerten. - Bordbestilling på tlf. 25541914.

Det er hér dét sker:
Sostrup Slot
Maria Hjerte Engen 1
Gjerrild pr.
8500 Grenaa
Tlf: 20439155
www.sostrup.dk

Kilde: Sostrup Slot.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam