Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Café Hack gæster Kattegatcentret i Grenaa tirsdag d. 24/5 kl. 17-20

Kom og se radio blandt hajer, når det populære radioprogram Café Hack drager ud på eventyr og gæster Kattegatcentret. Vil du se radio blandt hajer - og samtidig smage på havets herligheder ? - Så har du chancen denne dag, hvor det populære radioprogram Café Hack med omkring én million ugentlige lyttere optages i Kattegatcentret ! - Her har du både mulighed for at opleve Danmarks mest lyttede radioprogram på tætteste hold - og nyde en lækker servering med "alt godt fra havet" blandt hajer og alverdens havdyr.


Café Hack gæster Kattegatcentret.
"Nu går den vilde skattejagt"
I sommer forlader Café Hack nemlig caféens trygge rammer i Aarhus og drager ud pÃ¥ eventyr i det ganske land for at møde programmets lyttere i alle P4´s ni regioner under overskriften "Nu gÃ¥r den vilde skattejagt" - og her den 24. maj er turen kommet til Østjylland.
Programmerne befolkes af spændende gæster, masser af sjove anekdoter og fed live musik. Søren Dahl er værten, der med vind i håret og eventyr i blikket vil surfe på radiobølgerne og kortlægge sommerlandet, og rygsækken er som altid pakket med charme, selvtillid og højt humør.

Entré:
395 kr. Da antallet af billetter er begrænset skal du sørge for at købe billetter i centrets webshop hvis du lyst til at overvære radio-optagelserne i Kattegatcentret den 24. maj kl. 17-20. Billetprisen er inklusiv ét glas mousserende vin per person samt en let anretning med "alt godt fra havet". I pausen bliver der solgt øl, vand og vin.
OBS: Årskortholdere til Kattegatcentret får gratis drikkevarer.

KØB BILLET HER:
www.kattegatcentret.dk/webshop/cafe-hack

Det er hér dét sker:
Kattegatcentret
Færgevej 4
8500 Grenaa
Tlf: 86325200
Fax: 86327200
www.kattegatcentret.dk

Kilde: Kattegatcentret.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam