Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Tag på Livsstilsmesse på Clausholm Slot fredag fra d. 15/5 til søn. d. 17/5 - fre. 11-17, lør. 10-17, søn. 10-17

Clausholm Slot slår portene op for en overdådig livsstilsmesse i den nyrenoverede slotspark. Der står allerede nu mere end 130 spændende udstillere på gæstelisten til Livsstilsmessen 2015 på Clausholm. En messe, der sidste år tiltrak mere end 13.000 besøgende.


Livsstilsmesse på Clausholm Slot.
Livsstilsmessen arrangeres igen i år med kyndig hånd af event-bureauet CHP-event, der afholder to lignende arrangementer hos Caroline Flemming på Valdemar Slot og hos familien Reedtz-Thott på Gavnø Slot. Igen i år kommer Jylland også med, idet Clausholm Slot v/ Kim A. Berner lægger en smuk, nyrenoveret slotspark til det storslåede arrangement.

Livsstilsmessen foregår udendørs rundt om Clausholm Slot - både inden- og uden for voldgraven. Her stiller udstillerne op i små, hyggelige pavilloner, andre i tema-telte og atter andre i det fri. (Praktisk fodtøj anbefales på dagen).

Fra Clausholm Slots side opfordres til, at man også kigger indenfor på slottet og ned i Kakkelovnsmuseet, der alle tre dage holder ekstraordinært åbent.

Dette kan du opleve:

Gæsterne på messen kan glæde sig til at smage på, se og opleve alt det nye og spændende inden for moderne livsstil, både produkter og services. Der vil for eksempel være mad- og drikkevarer, gastronomi, design, mode og couture, biler, ting til haven og meget, meget mere.

Der er således lagt op til tre spændende dage med gode, anerkendte produkter og oplevelser for både mænd og kvinder. Alle i den luksuriøse ende, og alle med en god historie bag.

Entré:
Voksne 100,00 kr. 25 kr. for børn fra 4 til 12 år.

Det er hér dét sker:
Clausholm Slot & Park
Clausholmvej 308
Voldum pr.
8370 Hadsten
Tlf: 86491200
Fax: 86491601
www.clausholm.dk

Kilde: Clausholm Slot & Park.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam