Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Bente Kure og Leif Ernstsen spiller på Rødegaard Kursuscenter fredag og lørdag d. 18+19/7 kl. 19

De to folkekære folkemusikere leverer musik og hoved og hjerte. Bentes smukt nuancerede stemme rammer meget præcis grundstemningen i lyrikken og Leifs ekvilibristiske harmonikaspil forstærker stemningsbillederne på fornemste vis. Man kan overvære koncerten med eller uden spisning.
Bente og Leif udøser vise ord og sprøde kommentarer i et medrivende repertoire. Efterhånden er det mest egne sange og melodier; men de spiller også sange af Jeppe Aakjær, Sigfred Pedersen, Halfdan Rasmussen og Benny Andersen.



Bente Kure og Leif Ernstsen.
Udover turnéer i ind- og udland samt en del radio og TV-optrædender har Bente og Leif ogsÃ¥ fundet tid at udgive ialt 11 CD´er og 1 LP (de er jo voksne mennesker !).

Både spillesteder, festivals, kursuscentre, skolebørn og foreninger har gennem årene nydt godt af de to talentfulde og meget flittige musikeres alsidige optræden og repetoire. Underholdning med holdning. "Når krisen kradser, så kradser vi igen", siger Bente Kure med et charmerende glimt i øjet.

Bente og Leif modtog i 2012 Aakjærprisen for deres arbejde med at udbrede Aakjærs univers og give publikum en mulighed for at opleve et stykke Danmarks-historie i en spillevende fortolkning med ægthed, respekt og kærlighed til forfatteren, til poesien, til musikken og til folket. De formår at overlevere og fortolke Aakjærs poesi med respekt og indlevelse så lytteren forstår den både med hoved og hjerte.

Alt det positive, der siges om disse to kunstnere, det kan man trygt regne med, at de lever op til. De er særdeles levende og i live, når de opleves live på scenen !

Entré:
325 kr. pr. person med spisning og 150 kr. pr. person uden spisning.

Det er hér dét sker:
Rødegaard Kursuscenter
Karlshøjvej 5
Vistofte pr.
8420 Knebel
Tlf: 30478166
www.roedegaardkursus.dk

Kilde: Rødegaard Kursuscenter.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam