Tak til
 






  
05/05 2023

Weekend-nyt fra landbetjenten

I vores nye faste mandagsrubrik med nyt fra landbetjent Bent Bundgaard Jensen fra Glesborg meldes der om en stort set fredelig week-end. Der er dog en enkelt sag, hvor han gerne vil høre fra eventuelle vidner:

Indbrud/hærværk i sommerhus: I nat (altså natten mellem søndag og mandag) i tidsrummet fra kl. 3 til kl. 5 har der været indbrud i et fritidshus på Tværvej i den vestlige del af Fjellerup. Tyvene har kun haft held til at finde nogle enkelte sodavand, og formentlig i frustration over ikke at finde stærke drikkevarer lavede de omfattende hærværk på inventaret. Derfor vil både landbetjent og politi i Grenå gerne i kontakt med eventuelle vidner.
Bilbrand i Bønnerup: Søndag aften ved 22-tiden gik der ild i en personvogn på Havet i Bønnerup Strand. Bilens ejer, der bor på denne vej, var i gang med en manøvre for at vende bilen, som imidlertid røg ud i vejsiden med bagenden. I forsøget på at få den op på vejen igen, gik der pludselig ild i den, og politiet er næsten sikre på, at det enten skyldtes friktion ved forhjulene eller overophedning af motoren.
Nedbrændt lade i Kastbjerg: Den alvorligste situation i Nørre Djurs i week-endens løb opstod i aftes, søndag, ved 20.30-tiden, hvor både politi og brandvæsen blev kaldt ud til en gård i Kastbjerg. Hér var der gået ild i en ca. 150 kvm. stor lade indeholdende store mængder halm samt nogle enkelte gæs og høns. For at redde de øvrige bygninger på landejendommen lavede man dét, man kalder ”en kontrolleret nedbrænding”, hvilket vil sige, at en redning af laden ikke skønnedes at føre til noget. Det lykkedes at redde alle hønsene, men tre gæs omkom ved den kraftige brand. Ved redaktionens slutning havde man hos politiet endnu ikke fået opklaret brandårsagen.
Spritkørsel på knallert: Natten mellem fredag og lørdag snuppede politiet i Grenå en 50-årig nørre djurser, der kørte ad Kastbjergvej på en indregistreret knallert med sprit i blodet.
Skrevet af Rex

Kilde:

rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam