Tak til
 






  
05/05 2023

Nørre Djurs-danser gjorde det flot!

Vi véd ikke, om vore læsere er klare over det, men vi har faktisk hér i Nørre Djurs en ung danser af internationalt format. Sammen med sin partner deltog han forleden i VM for ungdom i Singapore.


Troels Bager er 17 år og søn af Jette og Knud Bager fra Voldby, og lige siden han ikke var ret gammel, har han danset seriøst, blandt andet i Århus. Sidste år fandt han sammen med en norjysk pige, Marie Hvolby, og med hende faldt han straks ”i hak”, så de hurtigt har fået sat kursen mod internationale højder.
Den foreløbige kulmination på karrieren må det bestemt siges at være, at de for tre uger siden deltog i verdensmesterskabet for unge par (latinamerikanske danse) i Singapore. Nogle-og-firs par stillede fra hele verden stillede op i konkurrencen, og min sandten om ikke vores lokale danser og hans partner var så tæt som overhovedet muligt på at gå videre til semifinalerne. Hertil gik nemlig de 14 bedste par, og Troels Bager & Marie Hvolby blev placeret som nr. 15! – kun ét eneste point skilte dem fra semifinalen.
Det er de unge mennesker nu ikke så kede af, for det var deres første rigtige internationale styrkeprøve, og derhjemmefra var de forberedte på at skulle bruge VM-deltagelsen til at snuse til atmosfæren.
Skrevet af Rex
Kilde: familien Bager, Voldby

Kilde:

Rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam