Tak til
 


  
07/05 2014

Rønde Bibliotek bliver til Åbent Bibliotek

Fra mandag den 19. maj bliver Rønde Bibliotek til Åbent Bibliotek, hvor brugerne får endnu bedre adgang til biblioteket og dets mange muligheder.

I begyndelsen af april overgik Hornslet Bibliotek til at være åbent bibliotek, og nu er turen kommet til Rønde Bibliotek. ”Det Åbne Bibliotek i Hornslet har allerede været en succes, som brugerne har taget godt i mod. Vi glæder os derfor meget til at kunne give samme tilbud til brugerne på Rønde Bibliotek”, fortæller bibliotekschef Elsebeth Kirkebæk.

Det er et ny renoveret og lysere bibliotek, der møder brugerne i Rønde. ”Rønde Biblioteket er netop blevet istandsat med blandt andet nye vinduer og nyt indgangsparti i forbindelse med, at teknikken til Det Åbne Bibliotek skulle etableres”, fortæller bibliotekschef Elsebeth Kirkebæk.

På Det Åbne Bibliotek kan alle borgere over 14 år selv lukke sig ind på biblioteket med deres sundhedskort i tidsrummet 8-22 hver dag, året rundt. Her kan man benytte sig af bibliotekets faciliteter, hente reserveret materiale, låne og aflevere bøger og benytte pc’er, printer og internet.

Biblioteket vil naturligvis stadig have betjent åbningstid, hvor man kan blive oprettet som låner, få hjælp til at finde materialer, låne og aflevere, få lavet NemID, købe billetter o.l. Den betjente åbningstid på Rønde Bibliotek forbliver den samme som nu, nemlig mandag til torsdag fra 12 til 18.

Overgangen til Det Åbne Bibliotek i Rønde markeres med gratis kaffe, saftevand og småkager til alle de første fem dage. Her vil personalet også være til stede om formiddagen og hjælpe folk i gang med at bruge Det Åbne Bibliotek.

I løbet af den nærmeste fremtid vil også bibliotekerne i Kolind og Ebeltoft blive til Åbne Biblioteker, når teknikken og andre praktiske foranstaltninger er gjort klar.

---
Rønde Bibliotek – åbningstider pr. 19. maj 2014:
Åbent Bibliotek: alle dage 8-22
Betjening: mandag - torsdag 12-18

Kilde: Syddjurs Bibliotek

Lisbeth Larsen


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam