Tak til
 


  
30/04 2014

Kommoderim - en iPadfortælling

På Hornslet Bibliotek kan man den 10. maj opleve en herlig kombination af musik, rim, medrivende historier og billeder, der bliver levende på en iPad, når der er ”Kommoderim” for de 6-11-årige med Mikkel Nordin Frost.

En tegning vises på et lærred. En skør og skæv kommode er på scenen. En fortælling begynder og følges op af en sang. En iPad trækkes frem af kommoden, og pludselig bliver tegningen på lærredet levende…

Der er lagt op til en lille times tid med gode fortællinger, musik og magiske billeder. Mikkel Nordin Frost fortæller, spiller guitar og gør historierne levende med billeder en iPad.

Han fortæller om dengang Mikkel så noget i skoven, som ikke var, som det plejede at være. Om dengang Mikkel opdagede et helt utroligt dyr i forrådskammeret under køkkengulvet. Om glæden ved at vær barn, om søskendejalousi, udfordringer, drillerier, drømme og andre temaer fra børns hverdag.

Forestillingen er af og med Mikkel Nordin Frost, der er uddannet folkeskolelærer, og i 12 år har arbejdet med musik og læseundervisning.

---
Hornslet Bibliotek
Lørdag d. 10. maj kl. 11
Entré: 25 kr.
Billetter: Hornslet Bibliotek (tlf. 87535670)

Kilde: Syddjurs Bibliotek

Lisbeth Larsen


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam