Tak til
 


  
11/03 2014

Vitaminer og mineraler - får du nok af det?

Praktiserende læge Niels Bie tager spørgsmålet om vores indtag af vitaminer og mineraler op til debat mandag den 24. marts på Rønde Bibliotek.

Vi ved alle, at vitaminer og mineraler er vigtige byggestene i vores krop. De har stor betydning for vores sundhed, velvære og modstandsdygtighed mod sygdomme, og vi skal have nok af dem. Men hvad er nok? Og kan man få for meget? Hvad er der i vores kost?

I mange år har beskeden fra læger og andre ernæringseksperter været, at bare vi spiser en varieret kost, så er alt i orden. Men er kosten helt så vitamin- og mineralrig som før?

I de seneste år er der blandt andet kommet fokus på D-vitaminmangel ved vintertide, som kan have indvirkning på mange forskellige funktioner i kroppen. Blandt andet kan det medføre depression, dårlig balance og svimmelhed. Der er også mange, der mener, at C-vitaminer kan kurere forkølelse eller helt holde den væk.

Hvad skal man tro? Skal man spise kosttilskud, eller er den almindelige, varierede kost nok? Det vil praktiserende læge Niels Bie tage op til debat ved foredraget på Rønde Bibliotek, hvor publikum er velkommen til at dele egne erfaringer omkring emnet.

----

Rønde Bibliotek
Mandag d. 24. marts kl. 19
Entré: 50 kr.

Billetter: Rønde Bibliotek (tlf. 87535160)

Kilde: Syddjurs Bibliotek

Lisbeth Larsen


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam