Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Hvordan finder vi sandheden om kolesterol?

Det er ikke altid nemt at forholde sig til mediernes budskaber omkring sundhed, og slet ikke til debatten om kolesterol. Den 25. november vil læge Niels Bie hjælpe lidt på vej, når han holder foredrag om kolesterol på Rønde Bibliotek.

I dagspressen er sundhedsstof godt stof. Ofte skriger dagens overskrift den modsatte besked ud end det, der stod i sidste uges avis. Det gælder i særlig grad diskussionen om den eventuelle sammenhæng mellem kolesterol i blodet og forekomsten af hjertesygdom. Hvad skal man tro?

Ved foredraget på Rønde Bibliotek vil læge og manuel behandler Niels Bie give stemme til en forsker, som ikke får så meget plads i dagspressen. Han vil ikke love, at man får sandheden om kolesterol, men forhåbentlig en information, der kan give dig baggrund for at vælge, hvad du spiser af mad og medicin. For ifølge Niels Bie, går vejen til sundhed ofte vis mindre bekymring, færre tekniske diskussioner og mere dagligdags handling. Der vil også være god tid til spørgsmål fra publikum, så man kan finde sin egen vej til sundhed.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Klinik Djurs, og er det sidste i efterårets række af foredrag om alternativ behandling.

----

Rønde Bibliotek
Mandag d. 25. november kl. 19
Entré: 50 kr. i forsalg / 60 kr. i døren

Kilde: Syddjurs Bibliotek

Lisbeth Larsen


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam