Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Vinsmagning – vin til julemaden

Hvilken vin skal man servere til anden og flæskestegen? Skal det være fransk, italiensk eller noget helt andet? Det kan man få svar på, når der er vinsmagning på Ebeltoft Bibliotek.

”Det bliver vinsmagning i gulvhøjde, hvor alle kan være med og ingen spørgsmÃ¥l er dumme”. SÃ¥dan beskriver Kristian Busk vinsmagningen, som vil finde sted pÃ¥ Ebeltoft Bibliotek torsdag den 21. november.

Kristian Busk finder man til dagligt i specialbutikken Hos Walter i Ebeltoft. Sammen med Karina Busk overtog han forretningen fra Walter Møller i 2004, og driver den nu som et rigtigt familieforetagende. Kristian er specialist i vin, øl og spiritus, mens Karina ekspederer de mange andre specialiteter, som butikken rummer.

Ved vinsmagningen på Ebeltoft Bibliotek er det vinen til julemaden, der er i fokus. Der vil være smagsprøver på flere vine, og Kristian Busk vil øse ud af sin store viden på området, så alle kan blive klædt på til det rette valg af vinen, der kan fuldende den gode julemiddag.

---

Ebeltoft Bibliotek
Torsdag d. 21. november kl. 19-21
Entré: 150 kr. i forsalg / 160 kr. i døren
Billetter: Ebeltoft Bibliotek (tlf. 87535710)

Kilde: Syddjurs Bibliotek

Lisbeth Larsen


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam