Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Høring om Vindmøller er ikke en formalitetssag

Jan Petersen, borgmester i Norddjurs Kommune, svarer hér på kritik af hans håndtering af høringen om Norddjurs Kommunes Vindmølleplan.


Jan Petersen.
"I et indlæg fra Henriette Vendelbo direkte til mig bliver jeg spurgt om opstillingen af seks vindmøller ved Hevring Ådal bare er en fomalitetssag. Samtidig nævner Henriette, at hun flere gange har henvendt sig til mig uden at få svar.

Jeg har fået en del mails og enkelte telefonopringninger i denne sag. Når jeg ikke har svaret nogen, skyldes det, at jeg opfatter henvendelserne som et led i høringen, som danner grundlag for behandlingen i kommunalbestyrelsen. Det korrekte af mig som politiker er derfor at læse høringssvarene og de kommentarer, der kan være til dem og herefter vurdere sammen med min kolleger i kommunalbestyrelsen, hvorledes vi skal afslutte denne sag.

En høring er derfor ikke kun en formalitet, - den er en realitet.

Jeg står som medlem af kommunalbestyrelsen bag Norddjurs Kommunes Vindmølleplan, der i øvrigt er vedtaget af de 27 medlemmer i enighed. Det er så den plan vi skal omsætte til virkelighed og høringen, der nu er afsluttet, har til formål at sikre at alle sten er vendt i denne sag, således vi har det bedst mulige beslutningsgrundlag."

Kilde: Jan Petersen, borgmester i Norddjurs Kommune, i Lokalavisen Norddjurs, fredag d. 21/12.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam