Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Snerydning som i 1930´erne

Per Stefansen fra Kolind føler sig som andenrangsborger i Syddjurs Kommune, da der ikke sørges for ordentlig snerydning på vejene i hans område. Noget som folk i landdistrikterne over hele Djursland nok kan nikke genkendendde til efter at dannelsen af storkummunerne har ført til favorisering af de større byer . . .


Snerydning er også et afgørende behov i de tyndt befolkede områder.
"Så blev det igen vinter, med årets første snestorm, og igen i år, må borgerne i udkants-Syddjurs nøjes med snerydning, som i gamle dage.

De ansvarlige i kommunen har åbenbart ikke tænkt på, at folk hér også skal på arbejde, og at det kræver ,at de kan komme ud fra den villavej, de bor på, og ikke mindst hjem igen.

Jeg har aldrig set så dårlig en snerydning. Mange steder i byen er der kun en 1/2 vejbane, så biler dårligt kan komme forbi hinanden.

I andre, åbenbart mere betydningsfulde byer i kommunen, ser man traktorer og sneplove køre rundt i løbet af ugen. Det har vi ikke set meget til her i byen.

Vi betaler også kommuneskat herude, så vi har vel også krav på en ordentlig behandling.

Kommunen har i flere år kørt en charmeoffensiv, specielt mod Aarhus, for at få folk til at bosætte sig her i kommunen, hvor de fortæller om hvor godt det er at bo herude, men de glemmer at fortælle at de ikke skal regne med at kunne komme på arbejde hele vinteren, hvis der kommer sne."

Kilde: Per Stefansen, Kolind, andenrangsborger i Syddjurs Kommune, Adresseavisen Syddjurs, lørdag d. 15/12.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam