Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Vi har brug for vækst og optimisme

Folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti i Djurs Kredsen, Søren Vanting fra Hornsyld, varmer hér op til kampen om de små små marginaler som der kan flyttes med i det kommende års finanslov.


Søren Vanting.
"Så kom den frisk i posten, Finansloven 2013. Vi skal regne med at det meste er på plads. Det er detaljerne og de små kommaer vi kommer til at lægge ører til i de kommende måneder.

I hvert fald er prognosen, at der vil være anlægsudgifter for mindre end 3 procent af de samlede udgifter. Alligevel skal vi acceptere, at København fÃ¥r 6, Aarhus ½ og Odense ½ milliard kroner til mere universitetsbyggeri. Uddannelser tilføres midler grundet større optagelse af studerende. Det skaber rent faktisk en udgift pr. elev som bliver lavere.

Ny dobbeltsporet Storstrømsbro med jernbanespor over årerne. Hvilket jo er en nødvendighed grundet den kommende Femern-forbindelse færdiggørelse, der forhåbentligt vil kaste glans over Sydsjælland eller nærmere bestemt Lolland og Falster i årerne der kommer. Men at kaste sig over Erhvervsstøttemidler på 2 milliarder må da være for at få os Konservative op af stolen. Dansk Erhvervsliv flytter fra Danmark og tager arbejdspladserne med ud af landet, så hænger det ikke sammen at skade Erhvervslivets rammevilkår endnu mere.

Erhvervslivet skal lettes i afgifter og skatter for at konkurrence evnen kan forbedres over for vores konkurrenter på Verdens markederne. Ellers henter vi aldrig de 160.000 arbejdspladser vi har tabt. Lønsumsafgiften bliver hævet og dagbladene får dermed tilføjet et ekstra søm til kisten. Lad os vælge at sige, at Finansministeren afleverer oplægget til Finanslov til tiden, og så er der vist kun at ønske ham held og lykke med forhandlingerne med Enhedslisten.

Det Konservative Folkeparti vil selvklart forsøge at gøre Finansloven mere glædelig og smide den i anden grøft, hvor der ikke bliver tale om mindre ledighed overfor Regeringens udspil der vil skabe større ledighed. Vi har brug for optimisme, forbrug og vækst. Det må vi have med i tasken, når Finansministeren invitere til forhandlinger."

Kilde: Søren Vanting, Hornsyld, i Lokalavisen Syddjurs, onsdag d. 29/8.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam