Soenderhaldportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Lav optrukne linjer på Fuglsøvej

Jytte & Knud O. Pedersen, som selv bor på Fuglsøvej ved Femmøller Strand, sender hér et åbent brev til Syddjurs Kommune/Vejmyndigheden, og glæder sig over den længe ventede cykelsti, men opfordrer samtidig til straks at lave dobbelt optrukne linier på Fuglsøvej, nu hvor sommer-hastighedsbegrænsningen er ophævet.


Overhaling.
"Så kom den længe ventede cykelsti på Fuglsøvej, og det er mange glade for. Men vist ikke mange havde fantasi til at forestille sig, at sommerperiodens hastighedsbegrænsning på Fuglsøvej samtidig ville blive suspenderet.

Gennem mange år har der hen over sommeren været hastighedsbegrænsning på 60 km/t, hvilket har været - og er - vigtigt af hensyn til de mange mennesker, der fra stikvejene krydser Fuglsøvej til og fra stranden. Strækningen appellerer tilsyneladende til mange overhalinger i begge retninger på strækningen mellem rundkørslen ved Molskroen og Mølleåen, hvor dette i overensstemmelse med vejmarkeringen er tilladt.

Vi er uforstående over beslutningen om at ophæve hastighedsbegrænsningen på Fuglsøvej samtidig med, at der er 60 km/t hastighedsbegrænsning på Kystvejen. Er der mon en begrundelse for den forskellige holdning til de trafikalt sammenlignelige vejstrækninger?

Et forslag til en billig løsning på de åbenbare problemer med de nævnte, mange hasarderede overhalinger, der finder sted på Fuglsøvej i begge retninger til og fra Molskroen: lav dobbeltoptrukne linier.

Gør det nu, inden den første alvorlige ulykke indtræffer."

Kilde: Jytte & Knud O. Pedersen, Fuglsøvej, Femmøller Strand, i Adresseavisen Syddjurs, torsdag d. 12/7.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam